sunnuntai 19. toukokuuta 2019

https://taiko.fi/artists/katriina-uusitalo

Taikossa on minun maalauksiađŸŽšđŸ™‹đŸ»đŸ€—

12 kommenttia:

  1. vanha lakiesikuva, kahvila-elake, on loytynyt hollannista, muodossa driessen/van der Linde, jossa Buekinga sr -nimella ostaa henkilo ”pojalleen” kahvila-elakkeen…kahvila-elakkeen osto voi olla myos ”asuntokivaa” eli livinggoods tai wohninggids, tai vaikka studinggids, ”opintokivaa” tai lernengoods…voorbeeld on esikuva, ja tapaukset menevat vanhojen kaupunkilakien mukaan. kaupunkilait jatkavat elamaansa numeroituina lid -syottoina mm. sosiaalisen median sisalla. art. tarkoittaa legitimiteetin mukaan article tai artikkeli, tai artikeln, numero…

    tileja ja teletulkkitoimintaa yllapitava yritys on TYVI LITE -postin kautta LEMONSOFT

    VastaaPoista
  2. hei,

    uusi sahkopostiosoitteeni on amandaamandainen@gmail.com - en jostain syysta pysty vaihtamaan googleen kayttajanimea...asuinkumppani on marten

    VastaaPoista
  3. hei,

    uuden sukupolven tuunauskuvataide - uudelleenmyyntia terapeuttisena ja kriittisena kokemuksena? kurssitoimintaa?

    jossain vaiheessa taidegrafiikka eli suomen taidegraafikot, olisi, kuulin, avannut ns. nerotalouden, yhteistyossa joidenkin levyja julkaisevien muusikoitten kanssa, missa artist archivet, vaikka McAllister -neurologien mukaan toimiva, tilittaa yrityksille voittoa seka piirrosten, valokuvien, maalausten etta taidegrafiikan kehyksista, assosioiden niita listahittien promootiotuloihin seka psykiatrisiin ja neurologisiin laakaripelveluihin.

    nyu elikka new york university -kollektiiivin kautta voi kayttaa ns. e-residency -oikeutta, elikka kehy- ja tehy -hakemuksien kautta voi "kilpailuttaa" seka listahitteja, radioasemia etta kehyksia ostavia kuvataiteilijoita. e-residency voi kuitenkin olla muutakin kautta, myos ruotsalaisena tai vaikka tanskalaisena e-palveluna. nyu e-residency on kuitenkin niin laajalla kollektiivilla kaytossa, etta siita on kasvanut jonkinlainen esikuva -yhteiso nailla e-residency -ongelmille.

    jos avaat nyu lontoon alueen sivut, loytyy byron law ja nimella esiintyvat neurologipalvelut, McAllister -neurologiaa. neurologia ei ola kovin kaukana psykiatriasta, ja artist archivet wg -ateljeetalon tiloissa assosioituu McAllister -laakaripalveluiden promotoimiseen, aika kirkkaan selkokielisesti. ja laillisesti, tietenkin. myos oikeus-sosiologisia palveluita on havaittu, ja ne saattavat olla saman taiteilija-arkiston kaytossa, toisena henkilona -kaytto, nyu e-residencyn avulla, on amsterdamin taidemaailmassa saanto, nailla on "kaikilla" tili as a residence of Tisch art school -collective.

    kun alkuperainen signeeraus-oikeus on siis new yorkissa, oikeasti, ja nama hollantilaiset vaan loisivat new yorkin Tisch art schoolin "oikeasti taiteilijoiden" -tiloissa, niin jatkossa on taalta meilta ehdotus!!

    ehdotus taloudellisen tilanteen parantamiseksi:
    kun kuvataiteilijoiden prioriteetti -ongelma on kerran taloudellinen, ja taide maksaa ostajalle liian vahan, eika silla ole sijoitusarvoa, niin voisi laittaa asialle tuunaajat; retayloring perustuu nerokkaasti tuunaukseen, ja esim. edulliset taideteokset ja valokuvat (hinta 50-200euroa) voisi ostaa tuunaukseen, niin, etta niita voisi sitten myyda uudelleen, parannettuina versioina, ja vaikka kaksinkertaiseen hintaan?

    tervetta taidetta? tuplahinnoilla? taideteosten tuunaus on myos harrastuksena varteenotettava ja uusi kuluttajaryhma. mielihyvana myytava "oikean" taiteilijan tuotoksen "tuhoaminen" tai siis uudelleenmyynti voisi olla vaikka jollekin psykologiporukalle merkittavaa yritystoimintaa, ja sijoituksena pitka-aikainen hyvaa terveytta ja "oikeaa" taidetta hauskasti ironisoiva ja terapeuttinen "kassa".

    VastaaPoista
  4. hei,

    wilhelm maximilian wundt, edward b. titchener, gustav theodor fechner, siina on siis muutamia nimia kabinetista ennen freudia, charcota ja muita ryhman jasenia.

    veroja ollaan tassa kateltu nyt todella paljon, joku suomenruotsalainen vero on nimelta kvarskattet, ja se toimii myos kai jonkun osuuspankin virkailijan kautta, tappioverona (verlies belasting) poikkeuksellisen hyvin, talla hetkella.

    lisaksi IRS -verot esittelee hyvin EIN -numeron kayttoa ja LIEN -positioita...yritan itsekin paasta niista hiukan jyvalle. suomen suunnasta on taalla koko ajan etatyontekija, joka saa verotyontekijan korvauksia, etatyokorvaukset. tuntikorvaus voi assosioitua koulutuskorvauksiin, kuten verokouluttaja, toisena henkilona. kuvataiteen sisalla tama saattaa tarkoittaa sita, etta muutamia netti- tai galleriayrityksia alkaa assosioitua jarkevammin, haitta- tai tappioverojen kayton kautta, ks. arvopaperivoitot, -tappiot, -luovutukset ja -hankinnat. tunnettu e- galleria amsterdamissa on tom's artworks-niminen yritysyhteistyoryhma, ja tunnettu galleria on wg-ateljeerakennuksen galleria, ks. rene moss -niminen taidemaalari, jonka tyot palautuvat taidehistoriallisesti kysymykseen: mita han ajattelee? kysymys palautuu taidehistoriallisesti wilhelm maximilian wundtin ajatteluun ja khronometriseen testaamiseen. hra moss assosioituu myos nerokkaasti vihreaan muovituotteeseen, jota myydaan van der linden -nimisessa taidemateriaaliliikkeessa, ilmeisesti kampanjanomaisesti, nerokas assosiaatiotuote saattaa olla osa kuusi- tai joulupukki -nimista amazon -kampanjaa (KunstBlock eli H&R Block usa taxation and returns). olen kuullut taalla, etta kunstblockilla on toimintaa myos tampereella, taytyykin seuraavaksi siella kaydessa mainita haittaverojen mahdollisuus, ja myos hra mossin upeat taideteokset.

    voitto, tappio, luovutus ja hankinta -verotus saattaa projisoitua myos johonkin ranskan (latvian)-kieliseen taiteilijaan, joka on myos kampanjoiden aikana nousussa, sponsoroinnin kautta. neliona toimiva kauppakuvio (e- kauppojen pohjia) palautuu a-j greimasin nelioihin, jotka ovat myos kirjallisuuden piirissa tunnettavia "toisena henkilona"-pohjia - a-j greimasin nelio on samalla sosiaalinen peli, valuuttapoyta ja tulkkien elinkeino, puhelinyhdistykset kilpailuttavat nain pienia puhelimiaan, jatkossakin. tapa on tom cruisen ja sitten ranskalaisten, kukaan ei vaan voi mitaan...

    samoilla sponsoritaiteilijoilla on tv -sarjojen dramatisointia, mm. jane austen ja anna karenina on ehdollistettuja juonihakkauksia.

    kivaa kesan odotusta!

    google profiili on nimella annukka majamaki/NT code - null tax, e-commerce, eenlocketsysteem

    VastaaPoista
  5. looking for a flat / room in finland!!


    - last calls on TAX- people say it's wellcome tax The TaxSavers -amsterdam office who has these "gigs" on how to cheat a foreighner in/out amsterdam, also who do/have the machtiging and who have/do all papers


    amsterdamin "rasistivero" on loytynyt

    annukka

    nahdaan pian!

    VastaaPoista
  6. hei,


    william dean howellin novelli christmas every day on hauska tarina tytosta, joka tapaa sian, joka paiva, joulun muodossa, oiskohan kyse lahjoista?

    lahjavero, ehka, tarina on ihan jarkyttava, ei tama t/m -aikametriikka mita taalla harjoitetaan "arvon" takia

    annukka

    belasting formulier 22 KvK on aika hyva, ja sinne voi lisaantya als
    natuurlijke persoon, ja suomi/eu -kautta voisi tehda 6B -shareholders -0sakkaat -lomaketta (including jim simons algoritmit?)

    in(re)ferentiaalinen ja deskriptiivinen kirjoittaminen eroavat toisistaan, mutta molemmat kirjoitustavat edustavat realistista tyylia, seka kirjoituksessa etta visuaalisissa taiteissa, maalaus voi olla myos pienta ja nopeaa kuviota toistavaa, samoin kuin kirjaimetkin.

    VastaaPoista
  7. hey!

    tassa on muutamia nimia, jotka voi assosioida jatkossa happiness -tutkimuksiin (happiness -tutkija, joka voi olla yliopiston tutkija, on siis koodaaja, ja koodaajan kanssa tulee aina vakuutus, vaittavat, klaassen copywriters en multimedia ois alueen koodaajia, ja ns. ylakerta, eli yliopiston auktoriteetit ois mm. Jens Ludwig, Andy Oswald, Justin Wolfers, Timothy N. Bond, Kevin Lang, Larry Katz, Jeff Liebman) - happiness -alue ois statistiikan ja psykologian yhdistelma, ns. turun ekonomikoulun mukaan, olli ja nuuti niinisto, anna ja mikko arosilta, amanda van der Linden, ralph de jongh, pirjo peura jne. Flanders vakuutusryhma on toissa innolla mukana, kuten myos muu koodaava tyohyvinvointi -suunnittelu, elisa venalainen alkosta, sponsorisuhteineen jne.

    ID- eli identiteetti projisoituu myos, vakuutusten takia, finansiivisesti, tarvittaessa, iDeal -pankin luottojen mukaan, ID finances. Hanu -vakuutukset voi olla aika iso uk-be -ryhma, kuten myos anna bancontact -vakuutukset, uk maailmassa samat, Amanda -nimella. Sam -vakuutukset on iso ryhma, ja Henna seka Caisa, ja Jr. eli jouni-junior -henkilovakuutukset. nimi hanu voi olla tarvittaessa H/ANU, anu majamaen mukaan. anu on varmaan myos naita happy -majamakia, innokkaasti contest -toiminnassa mukana. samoilla on kioskeja, retayloring -suhteita, verosuhteita, mm. return -verot ulkomailta ja takaisin - pompotukset jne.

    san francisco toimii nailla samoilla happiness -nimilla, suomessa nurmi ja taideteollisen vakuutus- ja kioskiringit.?

    suomalaisiin nimiin voisi jatkossa lisata sanat eli maareet tyhma, silly, dummy, smart, simple, dummy, happy, speedy jne.

    esim. annukka speedy tyyne amanda majamaki

    tai annukka dummy tyyne amanda majamaki

    tai vaikka marten adriaan de tyhma-jongh (nyt voit etsia software -ohjelman, jolla kaikkiin a -kirjaimiin voi lisata pisteet paalle)

    tai annukka Fraga tyyne amanda majamaki (etsi se softa jolla voi lisata pikkurungin a -kirjaimen paalle, ja tehda nain ruotsalaiselta nayttavan tekstin)

    happy on jo vakuutus, ja cyber -vakuutus voisi olla myos, assosiaationa laite ja laitteitten kehittely, kosketus -ID eli kosketusidentifikaatio ja laitevakuutukset, esim. IBM voittoina ja DELL haittoina, tai ASUS haittana - tama kone on - ja vaikka GRAM voittoina.

    patenttivoittajat ois siis kosketusidentifikaatiota kehittelevat "insinoorit" ja myos aanen ja ihon muutoksia tutkivat, terveysidentifikaatioitten puolelta, health -ID -patentti -verot vois olla aika kiinnostava veroryhma.

    terveysverot ylipaataan vois olla seuraava tutkimuskohde, kuka maksaa verot kun kehitellaan health ID -patentteja? onko terveyspatentit patenttirekisterien tuotteita, kun terveys on kilapilutettu "laitteen" kanssa yhdessa?

    siis nimeen voisi viela lisata:
    annukka healthy tyyne amanda majamaki tai
    annukka terve-majamaki

    taikka vaikka taalta hollannista joku:
    marten de terve-jongh
    amanda van der terve-linden

    kivaa kesan odotusta!

    VastaaPoista
  8. hey!

    vakuutusvaltuutuksen voisi vieda lapi polkupyorina ja kirjoina, ainakin. ryhma henkiloita voisi vakuuttaa vaikka matkakirjan (vouwfietstrip), jota paivitettaisiin appina busseissa ja junissa. samoin voi metrossa tai ratikassa paivittaa appeja.

    vakuutusvaltuutus on kaytossa usein niin, ettei sita oikein huomaa, ja se on osa home equity -lainaa, missa on yhdella asuntolaina, toisella on tyotilalaina ja kolmannella sponsorisuhteet. neljas menee toihin ja viides raportoi, statistisesti. mita saadaan? tosi TV -matskua, jolla maksetaan home equity -lainaa pois.

    home equity -talous on aika usein kaytossa taiteilijaryhmilla niin, etta heilla on henkiloita, jotka eivat sitten enaa kay "meidan" tilaisuuksissa, ja nain saatetaan jopa perustaa uusia museoita.

    home equity -talous on - varsinkin kuva- ja sanataiteilijoille - hieno mahdollisuus "buustata" tuotanto korkeammalle, ja toisaalta, jos niin syntyy menetyksia ja vammoja, niin myos vammaisuus on "buustausmahdollisuus' - usein taiteilijalla kaytossa.

    pankkitaiteet ja buustaustaiteet ovat hyvin lahella toisiaan. meldpunt.nl loytyy lisaa ilmiosta melding (updates). route.nl esittelee 6 -numeroiset "puhelinnumerot", joilla tamakin teksti hatchataan, esim. wageningen 122272, utrecht kansallispuisto. parhaan tuloksen saa kiertamalla, niin, etta noin 5 v. valein kiertaa busseista ja junista n. 1000 -sivuinen, realistinen, romaani.

    kirjallisuuden genre tunnetaan myos nimella Brezjnev -flat.

    motto: nain pitaa olla, jotta vaihtoehtoisten ihmisten pelot tulisivat todeksi.

    VastaaPoista
  9. hei, amsterdamista terveisia, ja just huomattiin etta sellainen ryhma sijoittaa premium -tyyppisesti kuin icons8, ryhman valokuvia loytyy easyhdr.com - premium on sijoitustapana aika hauska

    VastaaPoista
  10. hei,

    pavo in shape on ohjelma, jonka voi ladata kannykkaan, ja jonka avulla voi hiukan pitaa sivulinjaa...

    vlielandin saarella on hollannin armeijan alue, vliehors. kivaa kesaa!

    annukka

    VastaaPoista
  11. hei,
    toisena henkilona toimiminen on varmaan todella makeaa...hiukan outoa, lievasti persoonallisuushairioista, mutta sitten...aaahhhaaahh...sataa rahaa...???
    playstation on amsterdamissa kovasti thuiswinkel -yritysten kaytossa, ja kirjaimet representoivat myos postipankin kirjainlyhennetta, sanan postisaatopankki kautta, PSP. postisaastopankki on kai myos Leonia -pankki, sampo -pankki ja spar -ketjut. kansainvalisella postilla on Zalando -nimella lahjakortti, joka saattaa olla syytteena Z -androidi -kaytossa, seka kaupunkisairaala -pelikaytossa Thuiswinkel -yritysten kautta, sertifikaatti e-caoomercial Trust Europa.
    jos verot menevat jotenkin sertifikaation kautta niin ihmiset maksavat postien palveluista todella aika paljon, jos esim. tata kirjetta pitaa postisaastopankin omaisuutena.
    vertaaler komputer on joku jo 90-l alkaen kaytossa ollut juttu...

    steam on naita lahjakortteja ja myos Sgame HBO espanja - espanjalaisen lahjakortin lisaksi loytyy meksikolainen kortti, ja sita kautta voisi todella kasvattaa oranssipankkia ja postisaastopankkeja, ainakin, ja myos muita pankkeja loytyy, runsaasti, st. martin's pankkiryhma, usa pankkeja, esim. anoka bank, michigan, ja parker's tai thomas's pankit, seka OP jne.

    jos taalla meilla pysyy kauan viela nama internet veilig banking -joukot, niin Albert ois nousussa ja Anoka banking, martin's choices banking ja maarten tai maart, tai Mark -banking vois olla, ja Caisa espanjassa...etunimien mukaan meno on katolilainen tapa, ja varmaan muut seuraavat sitten samoin perassa.

    Anoka (Hennepin) on gift card, jonka voi saada niskaansa syytteena, jos on tanne meille assosioitu. Anoka on Fox -toimintaa, jalkapallon osalta jne.

    muutenkin pankkitoimintaa voi olla nimina, st. martin's isle, Dr. Martin -kulttuuri ja Martin's choice lahjakortit, seka Mark, Markt, Maarten -nimista pankkitoimintaa. postipankin lahjakorteilla voi olla syytetta ja saastoja, myos toisina henkiloina - internet veilig banking.

    santa claus en elf on aika tunnettu internet elikka lahjakorttipankki (syyte) ja kyse on opettajan ja oppilaan suhteesta, joka ei saa muodostua liian intiimiksi. meksikon kautta on jokin lahjakortti myos, ja Ps playstation -pelissa voi olla kaytossa peliaania, jotka ovat joskus kaupunkipeleissa niin, etta eivat tieda pelista mitaan. Ps -pelaajat ovat osa Thuiswinkel -yrityksia, 3D -verkostoa, premium, provicion ja salaa saunan takaa pelatut lobotomiapelit.

    VastaaPoista
  12. hei,

    phillips art auction buustautuu Tapestry median (usa) avulla amsterdamissa kova-aanisesti. Radboud university, NP, loytyy nimia, ryhmayhteistyossa on mukana aasialaisia "boxwell" - tohtoreita - julkkispotentiaali korkea. taideagency.com ja lupacompany.com n loytynyt myos - kaytossa on suomen kieli.


    phillips records samples saattaa toimia synkronoidun internetin tavoin, levynaytteet voi representoida kirjojen kansia, ja medikaaliarvot menee Radboud yliopiston NP- ja kauppatieteitten kautta, hesan yliopistosta on myos porukkaa, ja BOA eli bank of america -toimintaa identifioituu, mm. Sirpa Jokisen kansainvalinen san francisco -ryhma, missa on varmaan myos Phillipsin "vaarallinen" tytto kiki smith kissoineen mukana.

    ESKO media loytyy kouluista, supermarketeista ja posteista.
    annukka

    VastaaPoista